Vaste Activiteiten

Prinsenhof heeft iedere maand een aantal vaste activiteiten op het programma staan. Iedereen kan deelnemen aan deze activiteiten. Voor een aantal van deze activiteiten dient u zich aan te melden bij de receptie. Indien het een betaalde activiteit betreft, vragen wij iedereen om met gepast geld te betalen. Zie onderstaand een overzicht van de verschillende vaste activiteiten die wij hebben.


Let op! Vanaf heden start ons zangkoor iedere maandag om 20.00 uur i.p.v. 19.30 uur.

Iedere maandag –  Kaarten maken in Prinsenhof

Al bijna 11 jaar lang kunt u op maandagochtend kaarten maken in het Werkpaleis. Vrijwilligers Hennie enTruus ondersteunen u bij het maken van 3D kaarten, maar ook gebruiken zij een Cuttlebug waarmee ze afbeeldingen kunnen stansen.

Vind u het leuk om eens vrijblijvend langs te komen, dan bent u uiteraard van harte welkom.

Tijd: 10.00 –  12.00 uur

Prijs: € 2,50

Inschrijven: Vrije inloop

Iedere dinsdag – Breiclubje

Iedere dinsdag hebben wij enthousiaste dames die in Prinsenhof met elkaar breien. U bent van harte welkom om aan te sluiten in het Grand Café.

Tijd: 14.00 – 16.00 uur

Prijs: Gratis, gezelligheid staat voorop!

Inschrijven: Vrije inloop

Letop ! In december is er geen woensdagmiddag bingo

Iedere donderdag – Handwerken en kleuren voor volwassenen

Aan de grote tafel in het Grand Café kunt u elke donderdagmiddag aanschuiven voor een gezellige middag handwerken en kleuren. U kunt zelf materialen meenemen, maar wij hebben zelfook nog genoeg spulletjes. Een deel van de dames is aan het handwerken en een deel kleurt, maar gezelligheid is het belangrijkste!

Tijd: 14.00 – 16.00 uur

Prijs: Gratis

Inschrijven: Vrije inloop

Iedere donderdag – Senioren in beweging

Wilt u ook in beweging blijven en werken aan uw balans en spieren? Elke donderdagavond kunt u onder begeleiding van fysiotherapeut Wim v.d. Zee verschillende (balans) oefeningen doen op –  en aan een stoel.

Tijd: 19.45 – 20.15 uur

Prijs: € 6,00 voor 4 lessen

Inschrijven: Vrije inloop

Iedere vrijdag – Kaarten in het Grand Café

Iedere vrijdag middag is er een gezellige kaartclub in Grand Café Prinsenhof. Verschillende groepjes zitten gezellig aan tafels te klaverjassen en te jokeren. Bitterballetje hier, drankje daar en spelen maar. Kom je ook?

Tijd: 14.00 – 16.00 uur

Prijs: Gratis

Inschrijven: Vrije inloop

Stichting Belastingwinkel Rotterdam –  woensdag 12 december en woensdag 9 januari 2019

Stichting Belastingwinkel Rotterdam verleent met ondersteuning van studenten van de Erasmus universiteit fiscaal recht/economie gratis fiscaal advies aan de mindervermogenden van Rotterdam e.o. Deze hulp varieert van het helpen bij het doen van de aangifte inkomstenbelasting en de bezwaar –  en beroepsprocedures die hiermee samenhangen. Een afspraak duurt 30 minuten voor 1 opgave. Wilt u aangifte doen voor meerderejaren dan kunt u een verlengde afspraakmaken. Bij het maken van een afspraak dient u uw naam, telefoonnummer en omwelke aangifte het gaat te vermelden bij de receptie.

Let op: U dient uw identiteitsbewijs,uw BSN nummer en al uw papieren van dat aangiftejaar mee te nemen naar de afspraak.

Tijd: Tussen 18.00 – 20.00 uur (op afspraak)

Prijs: Gratis

Inschrijven: U kunt vooraf een afspraak maken bij de receptie.