Vrijwilligers gezocht!

 

 

U komt toch ook helpen in ons Huis van de Wijk

Ontmoetingscentrum Prinsenhof in Rotterdam- Prinsenland bestaat al 10 jaar dankzij de inzet van enthousiaste vrijwilligers. Wij zijn gevestigd in Het Alexanderhof, Bramanteplein 2, 3066BH Rotterdam

Prinsenhof is een Huis van de Wijk voor de hele buurt met als hoofdactiviteit het bemannen van een (leer-werkproject) Grand Café met een keuken, spoelkeuken en een bar.

Wij kunnen nog enthousiaste vrijwilligers gebruiken die van aanpakken weten, verantwoordelijkheden durven te dragen en te nemen!

Vacatures

Barmedewerkers overdag, avonden en weekenden: Bemannen van de bar en bedienen van de gasten in ons Grand Café, tijdens vergaderingen en feesten.

Keukenprins of –prinses: In teamverband zorg dragen voor de lunches en avondmaaltijden van onze gasten.

Secretaris voor het ( vrijwilligers) bestuur: Iemand die o.a. zorgt voor de notulen van de bestuurlijke vergaderingen en de interne en externe post.

Spoelkeuken medewerkers: Van 14:00 tot 20.00 uur kunnen wij nog hulp gebruiken in de spoelkeuken. Wij beschikken over een professionele afwasmachine.

Communicatieteam: Iemand die creatief wil meedenken en brainstormen over de promotie en communicatie van al onze acties, activiteiten en feesten.

Activiteitencommissie : Heeft u goede ideeën voor activiteiten en/of vindt u het leuk om activiteiten te coördineren? Dan zijn wij wellicht op zoek naar u.

Interesse? U kunt contact opnemen met onze vrijwilligerscoach Lia Geutjes.
M: 06-53421381 of stuur een e-mail: solliciteren@ontmoetingscentrumprinsenhof.nl