Verliescafé: Workshop kleur & verlies voor nabestaanden

lotus-1308961_1920

Woensdag 21 september van 9.30 uur- 12.00 uur

Deze workshop is speciaal voor de nabestaanden van een dierbare die overleden is. De nabestaanden hebben het verdriet van het gemis. Het is fijn om met gelijkgestemden dit verdriet ook letterlijk een kleur te geven en er met elkaar over te kunnen praten.

Wat gaan we doen?

Na een welkom en een kop koffie gaan we kleur kiezen uit een tafel vol met kleuren.  Daarna gaan we afbeeldingen en plaatjes knippen en scheuren uit magazines die je mooi vindt. Geen ingewikkelde dingen, maar puur wat je aanspreekt. Dit wordt jouw ‘dierbare overledene’ collage.

Dan gaan we met elkaar kijken wat de kleuren en de collages ons te vertellen hebben.  Het zou zomaar kunnen zijn dat je achteraf heel verbaasd bent over wat kleuren te zeggen hebben…

Nee, je hoeft zeker geen crea bea te zijn om deze workshop te doen. En voor de mannen; jullie  zijn ook van harte welkom op deze workshop!

De workshop wordt gegeven door Dorinda van Marrewijk, kleurcoach. Zij is tolk als het om de taal van kleur gaat. Of het nu gaat om kleur in je interieur, bedrijf, kleding of collage. Kleur is emotie, en je zult zeker herkenning hebben bij de kleuren die je kiest. Na deze workshop zul je zeker anders naar kleur kijken!

Inschrijven vanaf 1 augustus bij de receptie van Prinsenhof. Eigen bijdrage  € 5

Locatie : Ontmoetingscentrum Prinsenhof.

Bramanteplein 2, 3066 BH, Telefoon: 010-2867218.

Het verlies café is een initiatief van Prinsenhof en mogelijk gemaakt door het Monuta Charity Fund.
Wilt u meer weten over de projecten en initiatieven die door het Charity Fund gesteund worden, klik dan op
https://www.monuta.nl/over-monuta/monuta-charity-fund/.
Monuta


Prinsenhof