Startende ondernemers investeren in ontmoetingscentrum Prinsenhof

 

Een groep van negen startende sociaal ondernemers helpen vanaf december diverse buurtinitiatieven in het stadsdeel Prins Alexander met maatschappelijke vernieuwing. Een van de initiatieven is het ontmoetingscentrum Prinsenhof. De starters vragen buurtbewoners om hulp bij het mogelijk maken van hun trainingsprogramma.

De starters gaan helpen bij het betrekken van meer doelgroepen bij het ontmoetingscentrum zodat Prinsenhof nog meer een plek wordt voor iedereen. Dit is een mooie kans voor het ontmoetingscentrum om in kaart te brengen wat verschillende doelgroepen zouden trekken en nieuwe activiteiten te ontwikkelen. Dit is onderdeel van hun trainingsprogramma ‘Starters4Communities’; een door de Gebiedscommissie Prins Alexander gesteund project voor jong talent.

Naast Prinsenhof gaan deze starters ook aan de slag met kinderspeelplaats Pietje Bell, het theater Romeynshof en Discover Kids.

Op dit moment houden de starters zich nog bezig met hun crowdfunding. Om het hele traject mogelijk te maken moeten ze namelijk voor 13 november €17.000 aan donaties ophalen. De starters roepen de wijkbewoners daarom op om nu in actie te komen.

Als wijkbewoner kun je helpen door een donatie te doen! Je kan kiezen voor een vrije donatie, of een leuke beloning zoals een moderne kaarsenstandaard, Rotterdamse boterkoek of een diner voor twee.

Help jij ook mee om Ontmoetingscentrum Prinsenhof een nieuwe impuls te geven? Klik op onderstaande knop om te doneren.