Ondersteuning aan mensen die in rouw verkeren

  lily-1367507_1920

Ontmoetingscentrum Prinsenhof biedt in samenwerking met MOTTO – Centrum voor Levensvragen Rotterdam ondersteuning aan mensen die in rouw verkeren.

Het overlijden van een dierbare kan diep in een mensenleven ingrijpen. Hoe belangrijk is het dan niet, dat er mensen om je heen staan die begrijpen wat het verlies voor je betekent. Mensen die tijd nemen om te luisteren naar wat er in je omgaat, die je willen helpen door de moeilijke periode heen, op weg naar een nieuw evenwicht.

Speciaal opgeleide vrijwilligers van Prinsenhof hebben het geduld, de liefde, de ervaring en de kennis om mensen bij te staan in hun rouwproces. Zij komen gedurende een afgesproken periode regelmatig op bezoek, bieden een luisterend oor en geven waar nodig praktische adviezen om de draad van het leven weer op te pakken.

Deze vrijwilligers willen graag vanuit hun eigen levenservaring anderen helpen. Zij ontvangen coaching en begeleiding vanuit de Prinsenhof en MOTTO. Wanneer u meer wilt weten, of wanneer u zich wilt aanmelden voor gesprekken, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

Klik hier voor meer informatie.

logo_prinsenhof_copy

Motto