Activiteitenfolder september 2016 is uit

rice-1028635_1920

Vriendelijk verzoek de memo, over de aangepaste berichtgeving met betrekking tot het maandelijkse activiteitenaanbod te lezen die achterin deze folder is opgenomen. Alvast dank!
Als u zich inschrijft voor een activiteit graag direct en gepast betalen.

Inzameling voor de Voedselbank: Rijst

Ontmoetingscentrum Prinsenhof zamelt in de maanden september en oktober pakken rijst in voor de Voedselbank in het Palet. U kunt deze afgeven in de daarvoor bestemde mand bij de receptie. Doe ook mee en maak uw buurtgenoten met een kleine beurs heel erg blij.

Iedere donderdag: Ouderengymnastiek

Regelmatig bewegen draagt bij aan een gezond leven. Doe daarom gezellig mee met een aantal lessen ouderengymnastiek. Na de les wordt er een kopje koffie of thee gedronken. Er wordt zowel staand als zittend geoefend onder deskundige begeleiding van fysiotherapeut Wim van der Zee. Deelname vanaf 65 jaar. Tijd: 19.45 tot 20.15 uur. Kosten € 6,– voor 4 lessen. Inschrijven: Bij de receptie van Prinsenhof.

Maandag 12 september: Schoonheidsbehandeling

Er stralend en verzorgd uitzien? Laat u zich dan eens verzorgen. U kunt kiezen uit een gezichtsmasker, epileren of een manicure. Ook kunt u tips krijgen voor een mooie en verzorgde make-up. Een behandeling duurt 25 minuten.
Tijd: 13.00 tot 16.00 uur (op afspraak). Prijs: € 6,–.
Inschrijven: Voor donderdag 8 september, bij de receptie van Prinsenhof

Kijk gauw in de activiteitenfolder van september 2016 voor alle details en nog veel meer activiteiten.
Klik hier om de meest recente activiteitenfolders te bekijken.
Kent u iemand die ook graag op de hoogte wil blijven van het wel en wee van ons Ontmoetingscentrum stuur dan een e-mail naar info@ontmoetingscentrumprinsenhof.nl .

logo_prinsenhof_copy