Vaste Activiteiten

Prinsenhof heeft iedere maand een aantal vaste activiteiten op het programma staan. Iedereen kan deelnemen aan deze activiteiten. Voor een aantal van deze activiteiten dient u zich aan te melden bij de receptie. Indien het een betaalde activiteit betreft, vragen wij iedereen om met gepast geld te betalen. Zie onderstaand een overzicht van de verschillende vaste activiteiten die wij hebben.


Smartphone privéles

Wilt u 1 op 1 uitleg krijgen over het gebruik van uw Smartphone? Onze vrijwilliger Zegert gaat graag 1 op 1 met u aan de slag om u uitleg te geven over het optimaal gebruiken van uw smartphone. Samen maakt u vervolgafspraken..

Dag / tijd: in overleg.
Prijs: € 2,50 per keer, duur ongeveer 1.5 uur per keer
Inschrijven: U kunt zich aanmelden bij onze vrijwilligerscoach


Kaarten maken in Prinsenhof

Al bijna 11 jaar organiseren wij op maandagochtend Kaarten Maken in het Werkpaleis. Twee enthousiaste vrijwilligsters ondersteunen u bij het maken van 3D kaarten. Zij maken gebruik van de Cuttlebug om verschillende afbeeldingen te stansen. Samen maken wij de mooiste kaarten.

Vind u het leuk om eens vrijblijvend langs te komen, dan bent u uiteraard van harte welkom.

Dag: Iedere maandag
Tijd10.00 – 12.00 uur
Prijs: €2,50
Inschrijven: Vrije inloop


Schoonheidsbehandeling

Weer een stralend en verzorgd uiterlijk? Deze middag kunt u zich in Ontmoetingscentrum Prinsenhof laten verzorgen door een ervaren schoonheidsspecialiste. U kunt kiezen uit:

  1. Handmassage en manicure
  2. Harsen en epileren van het gezicht
  3. Ontspannende massage van de nek/ schouders
  4. Gezichtsmasker en wenkbrauwen verven of epileren

Dag: Donderdag (hou publicaties in de gaten)

Tijd: 10.00 – 13.00 uur ( op afspraak)

Prijs: € 6.50 (behandeling duurt 20 minuten)

Inschrijven: Bij de receptie


Iedere dinsdag Breiclubje

Zoals u wellicht in de media heeft kunnen lezen bestaat het project ‘Granny’s finest’ niet meer. De breiende dames van Prinsenhof gaat echter gewoon door met breien op de dinsdagmiddag. U bent van harte welkom om aan te sluiten in het Grand Café.

Tijd: 14.00-16.00

Prijs: gratis, gezelligheid staat voorop!

Inschrijven: Vrije inloop


Handwerken en kleuren voor volwassenen

Aan de grote tafel in het Grand Café kunt u elke donderdagmiddag aanschuiven voor een gezellige middag handwerken en kleuren. U kunt zelf materialen meenemen, maar wij hebben zelf ook nog genoeg spulletjes. Een deel van de dames is aan het handwerken en een deel kleurt, maar gezelligheid is het belangrijkste!

Dag: Iedere donderdag
Tijd14.00 – 16.00 uur
Prijs: Gratis
Inschrijven: Vrije inloop


Senioren in beweging

Lekker bewegen en werken aan uw balans en spieren? Dat kan iedere donderdag avond onder begeleiding van de fysiotherapeut Wim van de Zee. Hij doet samen met u verschillende oefeningen op en aan een stoel om uw spieren lekker los te maken, uw balans te verbeteren en gewoon lekker in beweging te zijn.

Dag: Iedere donderdag
Tijd19.45 – 20.15 uur
Prijs: €6,00 voor 4 lessen
Inschrijven: Vrije inloop


Bingo

Iedere tweede woensdag van de maand staat onze maandelijkse Bingo weer op het programma. In het sfeervol Grand Café spelen wij bingo met kans om leuke prijsjes te winnen.

Dag: Iedere tweede woensdag
Tijd: 14.00 – 16.00 uur
Prijs: €3,50 voor e
en bingoplankje en de extra ronde kost € 1,00
Inschrijven: Vrije inloop


Iedere vrijdag Klaverjassen en Jokeren

Vrijdagmiddag zijn alle kaartliefhebbers welkom in het Werkpaleis van 13.00 -17.00 uur. U kunt op deze middag meedoen met Klaverjassen en Jokeren.

Tijd: 13.00 – 17.00 uur
Prijs: Gratis
Inschrijven: Vrije inloop


Repair Café

Spullen weggooien omdat ze kapot zijn? Mooi niet! De vrijwilligers van het Repair café staan voor u klaar om kleine (huishoudelijke) apparaten/spullen voor u te repareren. (Te denken valt bijvoorbeeld aan een lamp of broodrooster). Er is een naaister voor kleine herstelwerkzaamheden en computerspecialist voor al uw vragen over computers, aanwezig. Geef uw spullen een tweede kans en kom eens langs!

Dag: in de even weken op maandag
Tijd: 9.30 tot 11.30 uur
Prijs €2,00 per aangeboden artikel + eventuele materiaal.
Inschrijven: Vrije inloop


Stichting Belastingwinkel Rotterdam

Stichting Belastingwinkel Rotterdam verleent met ondersteuning van studenten van de Erasmus universiteit fiscaal recht/economie gratis fiscaal advies aan de minder-vermogende(n) van Rotterdam e.o. Deze hulp varieert van het helpen bij het doen van de aangifte inkomstenbelasting en de bezwaar- en beroepsprocedures die hiermee samenhangen. Een afspraak duurt 30 minuten voor 1 opgaaf. Wilt u aangifte doen voor meerdere jaren dan kunt u een verlengde afspraak maken. Bij het maken van een afspraak dient u uw naam, telefoonnummer, BSN nummer, geboortedatum en om welke aangifte het gaat te vermelden bij de receptie.

Dag: Twee woensdagen in de maand (check voor precieze data de website).
Tijd: Tussen 18.00 – 20.00 uur (op afspraak)

Prijs: Gratis
Inschrijven: U kunt vooraf een afspraak maken bij de receptie


Themadiner

Iedere laatste vrijdag van de maand organiseren wij een bijzonder diner in ons Grand Café . Iedere maand bedenken wij weet een nieuw thema rondom deze avond. Samen met ons team van vrijwilligers serveren wij u een 3- of 4-gangen diner. Wij proberen ook bijbehorende versiering, muziek en sensatie toe te voegen aan het geheel. Beleef het Themadiner in Prinsenhof. Reserveren kan iedere maand vanaf de eerste van de maand bij de receptie. Let op! Bij de reservering krijgt u al een tafel toebedeeld.

Dag: Laatste vrijdag van de maand 
Tijd: 18.00 – 21.00 uur (op reservering)
Prijs: Afhankelijk van het diner (check voor precieze informatie de website).
Inschrijven: Bij de receptie vanaf de eerste van de maand.