Speciale activiteiten

Zondag 24 juni Muzikale bingo

Doe mee met een unieke bingo, de Muzikale bingo! De Muzikale Bingo werkt niet met getallen, maar met liedjes. De Muzikale Bingo is zeer laagdrempelig en alle liedjes zijn Nederlandstalig. Meezingen mag, maar hoeft niet. Het is een feest van herkenning. De Bingomaster Kees Bos laat u alle liedjes horen. Hoort u een liedje dat bij u op de kaart staat, dan streept u dat door. Wie het eerst bijvoorbeeld het bovenste rijtje vol heeft roept “Bingo!” Uiteraard zijn er leuke prijsjes te winnen.

Tijd: 14.00-16.00 uur
Prijs: € 5,00
Inschrijven: reeds gestart bij de receptie

 

Naailessen start in september

Vol enthousiasme melden wij u dat er per september 2018 een nieuwe activiteit start. Cursus Naaien van een professionele naai lerares, tevens vrijwilligster van Prinsenhof Yvonne Hordijk. De cursus zal op de donderdag ochtenden en de donderdag avonden plaatsvinden en omvat 10 lessen van 10 euro per les. De cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Alle benodigde apparaten en materialen (op de stof na) zijn aanwezig. Je dient alleen met je eigen lapje stof te komen. De lessen zullen niet in Prinsenhof plaatsvinden, maar in een volledig ingericht atelier aan de Celesta 87, 3068HH Rotterdam. Inschrijving zal wel via de receptie plaatsvinden.

Tijd: 10.00 uur – 11.00 uur of 20.00 uur – 21.00 uur
Prijs: €10,00 per les ( € 100 te betalen in 2 keer, bij aanvang van de eerste les)
Inschrijven: Bij de receptie van Prinsenhof. Maximaal 5 personen per cursus
Locatie: Celesta 87, 3068HH Rotterdam

 

Donderdag 12 juli HSP Café Rotterdam

Wil jij ook onder genot van een kopje thee of koffie in een informele sfeer andere hoog gevoelige mensen ontmoeten? Kom dan naar het HSP Café Rotterdam. Dé ontmoetingsplek voor hoog gevoelige mensen waar je van gedachten kan wisselen over HSP in relatie tot verschillende thema’s, waar alles bespreekbaar is en niks moet.

Tijd: 20.00 – 22.00 uur op elke 2e donderdag van de maand
Prijs: € 7,50 (per keer) incl. consumptie, ter plekke contant te voldoen.
Inschrijving: Graag van te voren aanmelden bij Inge Hofman via e-mailadres: info@balancingpraktijk.nl of bellen met 06 – 11 64 58 25.

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten of informatie over ‘Balancing’, een praktijk gespecialiseerd in coaching en massages op het gebied van hoog gevoeligheid? Neemt u dan een kijkje op http://www.balancingpraktijk.nl of op de Facebookpagina.

 

 

Woensdag 11 juli Themabijeenkomst: Inzicht houden op het beheer van uw financiën

Een op de tien senioren loopt nu of in de toekomst kans op financiële uitbuiting. Doe de financiële check en ontdek waar u staat. Hoe kwetsbaar bent u voor financiële uitbuiting?
Ontvang slimme tips om uitbuiting te voorkomen.
Peter Ruysbroek van “Advies in geldzaken”, zal deze workshop verzorgen. Hij zal spreken over en/of rekeningen, volmacht, levenstestament en wat u aan vragen inbrengt.

Tijd: 10.00 – 11.30 uur
Prijs  € 2,50 inclusief  koffie / thee
Inschrijven: Graag vooraf aanmelden bij de receptie (i.v.m. met beperkt aantal plaatsen)

 

Vrijdag 20 juli zomerse middag met mixdrankjes en een fruitspies

Vanmiddag gaan we u verwennen met heerlijke zomerse mixdrankjes, met en zonder alcohol en een gezonde frisse fruitspies. U kunt kiezen uit diverse drankjes.

Keuze 1: een alcoholisch drankje, een alcoholvrij drankje in de vorm van een smoothie en een fruitspies
Keuze 2: twee alcoholvrije drankjes, waarvan een smoothie, een sapje en een fruitspies.

Tijd: 14.00-16.00 uur
Prijs voor een pakket € 7,50
Inschrijven: vanaf 1 juli bij de receptie