Speciale activiteiten

Zaterdag 12 mei Optreden Van Berini tot Solex van de band genaamd Muziek

Marjolein Meijers, bekend van de Berini’s, komt een optreden verzorgen in Prinsenhof met haar band Muziek! In Van Berini tot Solex leidt Marjolein het publiek door haar muzikale leven, samen met de muzikanten Walter en Onno Kuipers. Het drietal brengt de allermooiste oude liedjes. Ze zijn nieuw, vrolijk, goed gearrangeerd en mooi van eenvoud. En zoals we van Marjolein gewend zijn, wordt alles gelardeerd met smeuïge verhalen, ontroerende achtergronden en een vette lach. Ga mee met Marjolein op haar muzikale wereldreis. We vertrekken uit Rotterdam en gaan via Ierland, langs koppige Cajuns en Amerikaanse old time door naar oost Europa.

Tijd: 20.00 uur, deur open 19.30 uur
Prijs: € 7,50
Inschrijven: Bij de receptie

 

Maandag 14 mei Filmmiddag met de Nederlandse kraker Soof 2

Lekker relaxt een filmpje kijken in Prinsenhof, inclusief een kopje koffie/thee of een frisje met wat lekkers, is vanaf heden mogelijk. Op de eerste filmmiddag vertonen wij de Hollandse kraker Soof 2. De verhaallijn: De relatietherapie voor Soof (Lies Visschedijk) en Kasper (Fedja van Huêt) mocht niet baten, als Kasper een punt achter hun relatie zet. Soof probeert toch de draad weer op te
pakken. Alhoewel met haar chaotische leven niet alles vlekkeloos verloopt, huurt ze de nieuwe chef-kok Bauke in waar ze ook verliefd op wordt. Als haar restaurant in een faillissement dreigt te raken, schiet Kasper haar te hulp.

Tijd: 15.30 uur
Prijs: € 3
Inschrijven: Vanaf 1 mei bij de receptie

 

Maandag 16 mei Workshop kop en zwevende schotel

Vrijwilligster Rina gaat vandaag met u aan de slag om van een kop, schotel en een vork een ‘zwevend kopje’ te maken. Met gebruik van koffiebonen, schelpen of bloemen gaat het kopje zweven. Mooi om voor u zelf te maken of om cadeau te geven. Rina zorgt voor alle materialen.

Tijd: 10.00-12.00 uur
Prijs: € 5 (inclusief een kopje koffie/ thee met wat lekkers)
Inschrijven: Bij de receptie