Speciale activiteiten

Bijles lezen op eigen niveau

Wist u dat veel kinderen in de zomer een flinke stap achteruit nemen in hun lees niveau? Dit komt omdat ze in deze periode niet genoeg oefenen. Oefening baart Kunst! Om die reden besluiten veel ouders om hun kinderen op bijles te zetten gedurende de zomer. Dit is namelijk een rustige periode om het lezen goed bij te spijkeren.

Lezen op eigen niveau is een cursus waarin uw kind, onder begeleiding, op zijn of haar eigen niveau leest. Georganiseerd door Aruna Gobind Balgobind, in samenwerking met Ontmoetingscentrum Prinsenhof.

De cursus start in augustus. Graag inschrijven voor 31 juli 2018.
De kosten zijn € 5,- per keer.
Cursusdag en tijd : woensdagmiddag van 14.00-15.00 uur

Voor vragen kunt u mailen naar Aruna Gobind Balgobind: a.gobind12@gmail.com.
Voor-inschrijving kan via de receptie van Prinsenhof: receptie@ocprinsenhof.nl.

Naailessen start in september

Vol enthousiasme melden wij u dat er per september 2018 een nieuwe activiteit start. Cursus Naaien van een professionele naai lerares, tevens vrijwilligster van Prinsenhof Yvonne Hordijk. De cursus zal op de donderdag ochtenden en de donderdag avonden plaatsvinden en omvat 10 lessen van 10 euro per les. De cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Alle benodigde apparaten en materialen (op de stof na) zijn aanwezig. Je dient alleen met je eigen lapje stof te komen. De lessen zullen niet in Prinsenhof plaatsvinden, maar in een volledig ingericht atelier aan de Celesta 87, 3068HH Rotterdam. Inschrijving zal wel via de receptie plaatsvinden.

Tijd: 10.00 uur – 11.00 uur of 20.00 uur – 21.00 uur
Prijs: €10,00 per les ( € 100 te betalen in 2 keer, bij aanvang van de eerste les)
Inschrijven: Bij de receptie van Prinsenhof. Maximaal 5 personen per cursus
Locatie: Celesta 87, 3068HH Rotterdam